EN | БГ
Menu
 
КАФЕ И АКСЕСОАРИ ЗА КАФЕ

Кафеварка Arleccino

156.00 лв.

Кафеварка Armonie Siderali

156.00 лв.

Кафеварка Contrade Italiane

156.00 лв.

Кафеварка Riccioli & Co.

156.00 лв.

Кафеварка Stampa

156.00 лв.

Кафеварка Taccuini di Viaggio

156.00 лв.

Кафеварка Tic Tac

156.00 лв.

Кафемашина MEMENTO®

261.00 лв. 194.99 лв.

Мляно Memento® Espresso

14.50 лв.

Капсули Memento® Espresso, Memento® Standard, 10 бр.

7.20 лв.

Капсули
Memento® Espresso
Memento® Standard100 бр.

66.00 лв.

Капсули без кофеин Memento® Espresso, Memento® Standard, 10 бр.

7.20 лв.

Капсули без кофеин Memento® Espresso, Memento® Standard, 100 бр.

66.00 лв.

Хартиени Монодози Memento® Espresso, Memento® Standard, 10 бр.

7.20 лв.

Хартиени Монодози Memento® Espresso, Memento® Standard, 150 бр.

99.00 лв.

Хартиени Монодози без кофеин Espresso Memento®, Memento® Standard 10 бр.

7.20 лв.

Хартиени Монодози без кофеин Espresso Memento®, Memento® Standard 150 бр.

99.00 лв.

Капсули Memento® Espresso, Nespresso®* Standard, 10 бр.

7.20 лв. 5.76 лв.

Капсули Memento® Espresso, Nespresso®* Standard, 100 бр.

66.00 лв. 52.80 лв.

Капсули Memento® Espresso, Lavazza Blue®* Standard, 10 бр.

7.20 лв. 5.76 лв.

Капсули Memento® Espresso, Lavazza Blue®* Standard, 100 бр.

66.00 лв. 52.80 лв.

Капсули Memento® Espresso, Lavazza Point®* Standard, 10 бр.

7.20 лв.

Капсули Memento® Espresso, Lavazza Point®* Standard, 100 бр.

66.00 лв.

Хартиени Монодози Memento® Espresso, Easy Serving Espresso (E.S.E.), 10 бр.

7.20 лв.

123 ... 5  напред